Element Optics, üstün kaliteli tüfek dürbünleri ve optikler tasarlayan ve üreten tutkulu, yetenekli profesyonel nişancılardan oluşan bir ekiptir. Profesyonel atıcılar olarak rekabet eden onlarca yıllık kişisel deneyim, markaya modern atıcılık sporunun neye ihtiyaç duyduğuna dair benzersiz iç görüler sağlamıştır. Benchrest ve PRS/NRL'den uzun menzilli avcılık ve havalı tüfeklere kadar farklı atış disiplinlerinin inceliklerini bilen firma. İsveç, Güney Afrika ve ABD'den gelen bir tasarım ekibiyle, paranın satın alabileceği en iyi optiği yaratmak için en iyi uluslararası becerileri ve uzmanlığı bir araya getirmektedir. Spor, avcılık ve rekabet tüfek endüstrisine hem havalı hem de ateşli silahlarla uyumlu olacak şekilde tasarlanmış en kaliteli ürünleri sunmaktadır.

Bey Teknoloji uzun yıllarını dürbün, skop, teleskop ve fotoğraf ürünleri dağıtımı üzerine çalışmış bir ekip tarafından kurulmuştur. Yeni bir enerji ve heyecanla kurulan Bey Teknoloji, yıllarını sektöre vermiş ortak ve çalışanları sayesinde hizmet verdiği konularda derin tecrübeye sahiptir. Geniş ürün çeşitliliği, stok güvencesi ve özel isteklere hızlı cevap verebilme misyonu ile bayi ve son kullanıcıların aradığı ürüne hızlı, kolay ve garantili olarak ulaşmasını sağlamaktadır.


2021 Mart ayı itibari ile Türkiye distribütörlüğünü Bey Teknoloji ile yürütecek olan Element Optics markası amaca uygun en yüksek kalitedeki ürünleri ile siz Türkiye'deki kullanıcılarla buluşuyor.