Red dot hedefleme sistemleri konusunda dünya lideri olan Aimpoint ürünleri artık Türkiye'de Bey Teknoloji distribütörlüğünde dağıtılıyor. 1974 yılında dünyadaki ilk red dot hedefleyiciyi üreterek alanında ilkleri gerçekleştiren Aimpoint 45 yılı aşkın süredir red dot hedefleyici teknolojisini geliştirmek için dünyanın her yerindeki avcılar, atıcılar ve askeri kurumlarla çalışmaktadır.

Her hangi bir ateşli silah üzerinde hızlı, etkin ve isabetli hedefleme yapılabilmesi için sürekli yenilikçi ürünler üzerinde inovasyon çalışmaları yürüten Aimpoint, tecrübesi, ürün kalitesi ve farklı ateşli silahlar üzerine özel montaj imkanları ile milyonlarca avcı, spor atıcılığı tutkunu, polis ve askeri personelin ilk tercihidir.

Bey Teknoloji uzun yıllarını dürbün, skop, teleskop ve fotoğraf ürünleri dağıtımı üzerine çalışmış bir ekip tarafından kurulmuştur. Yeni bir enerji ve heyecanla kurulan Bey Teknoloji, yıllarını sektöre vermiş ortak ve çalışanları sayesinde hizmet verdiği konularda derin tecrübeye sahiptir. Geniş ürün çeşitliliği, stok güvencesi ve özel isteklere hızlı cevap verebilme misyonu ile bayi ve son kullanıcıların aradığı ürüne hızlı, kolay ve garantili olarak ulaşmasını sağlamaktadır.


2021 yılı sonu itibari ile Türkiye distribütörlüğünü Bey Teknoloji ile yürütecek olan Aimpoint markası amaca uygun en yüksek kalitedeki ürünleri ile siz Türkiye'deki kullanıcılarla buluşuyor.