Aimpoint® Acro P-2, optimize edilmiş bir teknolojiye sahip Acro serisinin yeni neslidir. CR2032'nin yeni pil boyutu ve yeni diyot teknolojisi ile Acro P-2, 6/10 (gün ışığı ayarı) ayarında 5 yıl kesintisiz kullanım ömrü sağlar. Acro P-2'nin yeni tasarımı, sistemi 35 metreye (115 fit) su altında kullanılabilir hale getiriyor. Yeni LED size daha parlak bir 3.5 MOA noktası verir. Acro P-2, özellikle bu küçük kırmızı nokta optiği için geliştirilmiş farklı montaj çözümleri ile birlikte çok çeşitli silah platformlarına monte edilebilir. Büyütmeli dürbünler, kişisel savunma silahları ve küçük bir kırmızı nokta sisteminin uygulanabildiği herhangi bir alan için yedek görüş olarak kullanılabilir. Kolluk kuvvetleri, ordu, avcılar ve spor atıcılar tarafından güvenilmektedir. Hepsi Acro avantajına güveniyor. 

Sağlam ve güvenilir Acro P-2, tabancalar ve diğer platformlar için en küçük profesyonel sınıf, kapalı red dot sistemidir.

ÖZELLİKLER

3.5MOA dot büyüklüğü / Piyasadaki kendi boyutunda tek profesyonel sınıf tamamen kapalı sistem / Ayrı satılan farklı montaj seçenekleri / CR2032 pil ile 5 yıl sürekli kullanım ömrü sunan led yapısı / Elektronik ve optik yapıyı dış etkilerden koruyan tamamen kapalı gövde yapısı / Eldiven ile kullanıma imkan sağlayan dijital butonlar / Gece görüş cihazları ile kullanıma uygun yapı / Sert eloksal gövde kaplaması / Aimpoint® 3XMag-1 ve 6XMag-1 yakınlaştırıcılar ile kullanılabilir / 35m kadar su geçirmez yapı / 6 farklı gün ışığı ve 4 farklı gece görüş cihazı aydınlatması / Kolay değiştirilebilir batarya


TEKNİK ÖZELLİKLER

MODEL NOBÜYÜTME ORANIDOT EBADIAĞIRLIKUZUNLUKKLİK HASSASİYETİMONTAJ
2006911x3.5MOA60 gr47.0 mm

100 yard'da her klik 0.7 inch
100m'de her klik 20mm

Entegre Acro Arayüzü